indekerk

Startpagina Indekerk

Vacature Administratief Medewerker

ETF Leuven zoekt op korte termijn een
Administratief medewerker
19 tot 22 uur per week

In deze functie bent u het eerstelijns aanspreekpunt binnen de boekhoudafdeling.

De functie omvat onder andere de volgende taken
– mondelinge en schriftelijke communicatie (vooral e-mail) met studenten, docenten en ander personeel
– behandelen van uitgaande en inkomende facturen
– opvolgen van de betalingen
– boeken van de financiële verrichtingen
– beheren van de kas
– beheren huurovereenkomsten
– diverse voorkomende administratieve taken

– goede computervaardigheden, uitstekende kennis van MS Excel
– uitstekende communicatieve vaardigheden; u spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
– een bachelordiploma en/of ervaring met boekhouding is geen must maar wel een pre
– overzicht behouden en processen nauwgezet kunnen opvolgen
– probleemoplossend denkvermogen
– grote verantwoordelijkheidszin
– teamgeest en collegiale instelling
– zorgvuldigheid en geduld
– zelfstandigheid, discretie, stressbestendigheid en flexibiliteit
– overtuigd christen (meelevend lid van kerk of gemeente)
– affiniteit met theologie en met een academische werkomgeving

Wij bieden u een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een internationaal team in een dynamische omgeving. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft een tewerkstelling van 19 tot 22 uur per week; spreiding over de week wordt in overleg bepaald.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Bernard Vantieghem (bernard.vantieghem@etf.edu). Voor algemene informatie kunt u onze website raadplegen: www.etf.edu.

Om te solliciteren stuurt u uiterlijk 14 februari 2023 een motivatiebrief en cv naar Julie Gelling (julie.gelling@etf.edu).