indekerk

Startpagina Indekerk

Dreams Open Doors

Vandaag ontving indekerk een persbericht van praiseband Sun Garden in de bus die we u niet willen onthouden. Zoals ze zelf al eerder dit jaar berichtten, een nooit eerder gezien project van Vlaamse gelovige zangers en zangeressen ten voordele van Open Doors! “Een single van hoop, voor onze broers en zussen in de vervolgde kerk.”Marten Geertsma leest een artikel uit het Open Doors magazine. Hij moet maar vier zinnetjes lezen over een vader die een geldboete moet betalen omdat hij een Bijbel in de woonkamer heeft liggen. Bij hem ligt er ook een Bijbel in de woonkamer. En hij is eveneens een vader. Ook hij vertelt zijn kinderen dat dit boek de belangrijkste leidraad in zijn leven is.

En die vier zinnen blijven nazinderen

Zoveel geld: een boete van tachtig maandlonen! Heeft Marten dat er voor over? Die vader wel.
Marten wil zijn steentje bijdragen en schrijft een lied waar niemand om heen kan. Een lied waarin hij ons oproept ons leven te geven, voor elkaar, voor anderen. Hij hoopt dat hij steeds meer mag begrijpen waarvoor hij zich mag geven, want onze boete is al betaald.

Single-CD en video

Hij verzamelt een dozijn vocalisten vanuit heel Vlaanderen en de band Sun Garden met gastmuzikanten die respectievelijk hun stem en instrumenten lenen aan dit project waarvan nu een cd-single en videoclip beschikbaar zijn. Bewogenheid omgezet in een lied en vervolgens geïnterpreteerd door mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben.
Steun aub dit uniek en eenmalig project; de opbrengsten zijn bestemd voor Open Doors Nederland.

Informatie – bestellingen

Bekijk de videoclip via www.facebook.com/DreamingOpenDoors of http://www.youtube.com/watch?v=18b_XGS05sE

of bestel nu het meer dan 6 minuten durende lied met bijhorende videoclip voor € 7 via:

de Nootzaak www.nootzaak.be

of dhr. Marten Geertsman marten@martenist.be

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn