Winterconferentie 2022

Inschrijvingen open

Virtuele VEG-winterconferentie 23-28 januari 2022

VEG biedt een tweede Winterconferentie via Zoom aan voor alle Vlaamse christenen over de denominaties heen.

We zien ernaar uit dat de Heer een bijzondere zegen zal geven en tot Zijn kinderen zal spreken door alles wat aangeboden wordt.

Nieuw dit jaar is dat je individueel kan deelnemen of als groep (kerk, huiskring, …). Als groep kan je samenkomen op één locatie en het programma meevolgen en de interactieve momenten samen doorlopen met de groep. Op deze manier proberen we kerken of bijbelkringen deze winterconferentie toch fysiek te laten beleven.

De programma’s gaan 6 avonden na elkaar door vanaf 23 tot en met 28 januari 2022, telkens om 20 uur.

Tijdens deze landelijke zesdaagse zijn er elke avond ontmoetingen met interactie en bijdragen vanuit het hele land. Je kan kiezen voor welke avonden je inschrijft.

Inschrijving is vanaf nu mogelijk. Deelname is gratis. Gelieve uw gegevens in te vullen via deze link.

Inschrijving is vrijblijvend en u kan altijd nog de dag zelf beslissen of u deelneemt of niet. Enkel ingeschrevenen zullen de dag zelf herinnerd worden met een mail + een link.

Iedereen die zich inschrijft krijgt ook een Youtube-link achteraf, indien je niet aanwezig kon zijn.

Inschrijving is niet vereist, maar om je te verzekeren van een plek in de inter-actieve Zoom-sessies hebben we wel jouw inschrijving nodig. Je kan je opgeven voor 1 of meer avonden. Je ontvangt ten laatste 22 januari de Zoom-link naar de conferentie.

Je kan zonder inschrijving ook altijd meevolgen via de livestream: de link hiernaar zal te vinden zijn op winterconferentie.veg.be. Alle extra info kan je hier ook vinden.

Thema: Geworteld

• Programma

Elke avond van 20u – 21u30 via zoom en livestream (links worden later beschikbaar gesteld)

Zo 23 januari: Start-event met aanbidding en spreker Henk Stoorvogel.

Ma 24 januari: Mannenavond door Henk Stoorvogel

Di 25 januari: Avond rond opvoeding door Kurt en Fokkeline Maeyens

Wo 26 januari: Avond rond gebed door KNIEL.

Do 27 januari: Apologewatte: een avond rond apologetiek en evangelisatie door Pieter-Jan Boom.

Vr 28 januari: Van Xenofobie naar Xenofilie. een avond over Gastvrijheid en liefde voor de vreemden. Door Jelle Rijkeboer, David Delameillieure en Kevin Buch.

Alle info met meer uitleg over het programma vind je op winterconferentie.veg.be

• Biografie spreker

Inschrijvingen open