Winterconferentie 2021

Virtuele VEG-winterconferentie 2021

Een nieuw initiatief !

Om deze coronawinter te doorbreken, biedt VEG een Winterconferentie via Zoom aan voor alle Vlaamse christenen over de denominaties heen.

We zien ernaar uit dat de Heer een bijzondere zegen zal geven en tot Zijn kinderen zal spreken door alles wat aangeboden wordt.

De programma’s gaan 6 avonden na elkaar door.

Tijdens deze landelijke zesdaagse zijn er elke avond ontmoetingen met interactie en bijdragen vanuit het hele land. Je kan kiezen voor welke avonden je inschrijft.

Aarzel niet en geef je alvast op. Inschrijving is niet vereist, maar om je te verzekeren van een plek in de inter-actieve Zoom-sessies hebben we wel jouw inschrijving nodig.
Je kan je opgeven voor 1 of meer avonden. Je ontvangt eind december – begin januari de Zoom-link naar de conferentie.

Je kan zonder inschrijving ook altijd meevolgen via de livestream: de link hiernaar zal te vinden zijn op winterconferentie.veg.be.
Je kan ook steeds alle extra info vinden op winterconferentie.veg.be.

Thema: ‘Onverdeeld’

• Programma

Zondag 17 januari om 20 uur:
    Start-event met aanbidding en overdenking door Jacques Brunt. Zie biografie. Dit is een samenkomst die te volgen is vanuit het eigen kerkgebouw of de eigen huiskamer. Indien een kerk beslist om dit start-event te volgen vanuit het kerkgebouw, dan is 1 inschrijving hiervoor voldoende (geef dan bij de inschrijving aan voor welke kerk je inschrijft).

Maaandag 18 januari om 20 uur:
    Praktische workshop: Christen, Kerk & Migratie i.s.m. Gave Veste

Dinsdag 19 januari om 20 uur:
    Panelgesprek: “Onverdeeld” in de dagdagelijkse praktijk. Leden van het panel: Jacques Brunt en enkele experten op een bepaald gebied (expert in jongerenwerk, in praktische theologie, in diaconie, in christelijke hulpverlening, in opvoeding, enz.)

Woensdag 20 januari om 20 uur:
    Kiezen voor eenheid in het huwelijk. Avond voor koppels door Kurt en Fokkeline Maeyens

Donderdag 21 januari om 20 uur:
    Vrouwenontmoetingsavond

Vrijdag 22 januari om 20 uur:
    Iedereen is geroepen – workshop over de zendingsopdracht en hoe iedereen hier kan aan meewerken i.s.m. Kairos, OM en OMF.

• Biografie spreker

Biografie spreker op zondag (en tevens panellid op dinsdag 19 januari):

Jacques Brunt (1979) is geboren in het Westlandse dorp ’s-Gravenzande. Het was in de zomer van 2000 dat de Heere Jezus aan hem werd geopenbaard als zijn persoonlijke Redder en Zaligmaker. In 2004 is hij getrouwd met Annette en inmiddels hebben zij 4 kinderen. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven als makelaar & taxateur riep de Heer tot een fulltime bediening. Vanuit hun thuisgemeente in Alblasserdam – waar Jacques ook actief is als oudste – spreekt hij op veel plaatsen in Nederland tijdens tal van samenkomsten. Jaarlijks verzorgt hij ook Bijbelstudies tijdens reizen naar Israël en Zwitserland. Zijn kerntaak is het geven van Bijbelonderwijs en geloofstoerusting. Daarnaast zijn Jacques & Annette ook actief in het pastoraat. Passie voor zielen en liefde tot hun Heiland kenmerken hun bediening. Voor meer informatie, bezoek hun website: www.jacquesbrunt.nl