VEG-Leidersconferentie 2021

De audio van de lezingen van Ron van der Spoel (LC 2019) kunnen hier beluisterd worden.

Inschrijvingen open

De leidersconferentie kan jammer genoeg niet doorgaan owv COVID19. We oriënteren ons naar mogelijke andere ontmoetingen (live of zoom).

Ieder jaar organiseert de VEG een driedaagse conferentie voor voorgangers, oudsten, zendelingen en verantwoordelijken die leiding geven aan anderen, zoals verantwoordelijken voor jongerenwerk, zondagsschool en pastoraat. Het gaat in de eerste plaats om werkers van de VEG/VIANOVA/ECV en/of ander christelijk werk. Er is ruimte voor bemoediging & inspiratie, uitwisseling & ontspannen ontmoetingen, luisteren & opvangen, aanbidding & studie en vernieuwing in visie.

Thema: Onverdeeld

Sprekers: Marcel Casier, Geert De Mets, Marc Van Den Bogaerde en Johan Lorein

• Programma

∗ inspirerende studies ∗ gespreksgroepen om samen door te praten ∗ ontspannende momenten om de onderlinge banden te versterken ∗ aanbidding en gebed voor elkaar ∗ genieten van Gods schepping

Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving de verdere nodige informatie (details van het programma, enz).

Voor voorgangers, oudsten, zendelingen en verantwoordelijken die leiding geven aan anderen, zoals verantwoordelijken voor jongerenwerk, zondagsschool en pastoraat. Het gaat in de eerste plaats om werkers van de VEG/VIANOVA/ECV en/of ander christelijk werk met hun partner.

De leidersconferentie kan jammer genoeg niet doorgaan owv COVID19.
    We oriënteren ons naar mogelijke andere ontmoetingen (live of zoom).

Plaats: Vakantiecentrum Floreal Blankenberge, Koning Albertstraat, 59 te 8370 Blankenberge

Zie http://www.florealgroup.be/nl/page/blankenberge.html

• Kostprijs
    • Verblijf als single: 200, 235 of 290 euro
    • Verblijf met twee personen: 290, 325 of 390 euro
    Tegenover de krokusvakantie is de conferentie gemiddeld 10 € per (volwassen) persoon duurder, omdat er een meerkost is voor het verblijf in Floreal tijdens het paasverlof.

U kan uw keuze aanvinken op uw inschrijvingsformulier bij de extra gegevens.

Gelieve u ten laatste tegen 20 februari 2021 op te geven in verband met het tijdig vastleggen van het aantal kamers in het vakantiecentrum.

Rekeningnummer: BE74 0013 5462 5107 van VEG Zwijnaarde

• Verantwoordelijken

Wout & Teuni Van Wijngaarden, Peter & Kristin Bordon, Walter & Anita Beyens

• Biografie sprekers

Marcel Casier studeerde aan de Evangelische Theologische Faculteit te Leuven en is daarvan ook – net zoals zijn inmiddels overleden vrouw Willemien – medewerker geweest. Daarna was hij een aantal jaren voorganger van de Evangelische Kerk Leuven. Momenteel werkt hij mee met gebedsnetwerk Kniel en is beschikbaar voor prediking. Het is zijn verlangen te groeien in het volgen van Jezus en ook anderen daartoe te stimuleren.

Ik ben Geert De Mets. Geboren in 1958 en christen sinds 1977. Ik ken mijn vrouw Mieke al iets meer dan 40 jaar. We hebben 4 (uitgevlogen) kinderen en 7 kleinkinderen. Mijn professionele passie is cement en beton en klanten helpen. Mijn christelijke passie is Gods Woord en door Gods genade ook meer en meer (zorg voor) mensen. We wonen al bijna 35 jaar in Halle waar ik al een hele tijd als oudste mag dienen. Mijn (beperkte) vrijetijdspassie is wandelen en regelmatig verjaardagsliedjes en -versjes verzinnen voor de kleinkinderen.

Marc Van Den Bogaerde is een naar Edegem uitgeweken West-Vlaming die bijna op tram 6 is aanbeland. Hij is in 1989 getrouwd met Diane en samen hebben ze drie kinderen. Hij werkt al zo’n 25 jaar als adviseur bij het Antwerpse provinciebestuur en is ongeveer even lang oudste geweest in de ECV-gemeente van Berchem. Zijn kerntaak is onderwijs.

Johan Lorein (32 jaar) woont met zijn gezin in Tienen en is sinds 2016 voltijds predikant van de Evangelische Kerk Leuven. Hij is getrouwd met Marian en samen hebben ze twee dochters (4j en 2j). In zijn vrije tijd is Johan graag bezig met sporten en bewegen. Hij loopt en fietst en is aangesloten bij Crossfit Tienen. Daarnaast maakt hij graag tijd vrij voor een goed gezelschapsspel of een kaartavond (kleurenwies) met vrienden. Eén week per jaar is Johan één van de hoofdleiders van het EJV Gezinnenkamp.

• Impressie leidersconferentie 2015