Sponsor indekerk

In 2012 bracht indekerk.be alle vormingsactiviteiten samen die in de loop der jaren door de VEG, BEZ, en ECV werden georganiseerd. We hopen dat dit de weg naar heel wat vormingsactiviteiten heeft vereenvoudigd.

INDEKERK zou niet kunnen functioneren zonder de inzet van medewerkers uit deze evangelische families, en ook niet zonder de financiële steun uit al de gemeenten die zijn aangesloten via de VEG, BEZ, en ECV.

Toch proberen we met een minimum aan middelen de ETS, de diverse verdiepingsweekends, het aanbod aan recensies via de website, en andere diensten aan te bieden. Daarbij probeert INDEKERK de kostprijs van haar activiteiten zo laag mogelijk te houden.

Indien u deze dienst aan de kerken een warm hart toedraagt, willen we u uitnodigen om mee te stappen in het INDEKERK-verhaal en dit werk te ondersteunen met een gift. Elke bijdrage is welkom.

Met een bij voorkeur doorlopende opdracht of een eenmalige gift:

INDEKERK

BIC: KREDBEBB