indekerk

Startpagina Indekerk

Huwelijksweekend 2023

Bethesda zal voor de tweede keer een ‘Waardeer je relatie-weekend’ verzorgen van vrijdag 17 tot zondag 19 maart 2023 met als thema: Je weet niet half hoe mooi je relatie is.

Relaties zijn niet bedoeld om vast te lopen, verbroken te worden of te verzuren. Ze zijn bedoeld om te groeien, mooier te worden en inspirerend te werken.

Dit weekend wordt ingericht door indekerk.

Programma

Gedurende het weekend zal Gerrit Houtman inspirerende inleidingen verzorgen, waarna elk echtpaar de opdrachten als koppel kan verwerken.

Thema’s:
• Wees dankbaar voor al het mooie dat jullie ontdekt en ervaren hebben
• Ken de sterke kanten van jullie persoonlijk en van jullie relatie
• Wat zijn jullie dromen? Wat inspireert jullie als je naar de toekomst kijkt?
• Maak samen plannen voor de toekomst

PERSOONLIJK – STERK – DISCREET – HOOPVOL

Voor wie?

Het ‘Waardeer je relatie-weekend’ is bedoeld voor koppels die niet langer willen kijken naar wat er misgaat, maar naar wat er aan waarde en schoonheid in hun relatie verborgen ligt. Samen willen ontdekken hoe mooi ze zijn en welke krachten er nog kunnen worden aangesproken. En samen zien welke unieke bijdrage ze aan deze wereld te bieden hebben.

Wanneer en waar?

Dit huwelijksweekend vindt plaats van vrijdagavond 17 maart 2023 om 18 uur tot en met zondag 19 maart 2023 om 15.30 uur in Christelijke Herbronning Connect (bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen).

Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 Wortegem-Petegem

Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

Kostprijs en betaling

• € 330 per koppel
  • € 220 zonder overnachting (wel 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden*).

Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren*).

*voor prijzen zie www.chconnect.be/prijzen

Inhoudelijk: bij Gerrit Houtman – admin@bethesda.be

Praktisch: bij Kristin Bordon – kristinbordon[at]hotmail.com

Biografie

Gerrit Houtman is relatie- en gezinstherapeut, lid van de BVRGS en verantwoordelijke voor het christelijk hulpverleningscentrum Bethesda in Genk (met afdelingen in Antwerpen en Gent). Naast zijn werk in
Bethesda is hij supervisor, docent en verantwoordelijke pastor in zijn thuisgemeente te Meeuwen. Gerrit is gehuwd met Ann en vader van drie dochters en vier kleinkinderen.

Ik schrijf me in voor:

In de volgende stap is er de keuze om het volledige bedrag te betalen of een voorschot van € 50.

Bij annulatie wordt het betaalde bedrag steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend.

Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.