(2020) Stiltedagen

Inschrijven

 

Stiltedagen tijdens de internationale week van gebed in januari.

Wil je het jaar starten door extra tijd te nemen met je Hemelse Vader?

Deze dagen worden ingericht door indekerk.

 • Programma

  Deze keer zijn de gebedsdagen een ‘retraite’: het worden stiltedagen om dicht bij onze Hemelse Vader te zijn.

 • Voor wie?

  Voor allen die tijdens de internationale week van gebed het jaar willen starten met extra tijd om Gods aangezicht te zoeken.

 • Wanneer en waar

  Deze stiltedagen vinden plaats van donderdagavond 16 januari om 18 uur tot zaterdag 18 januari 2020 om 15 uur in Christelijke Herbronning Connect (bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen).

  Aankomst tussen 16 en 18 uur met koffie

  Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

  Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

 • Kostprijs en betaling

  € 150 per persoon

  € 35 extra voor single studio (indien beschikbaar)

  € 105 zonder overnachting (wel 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

  Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “gebedsdagen januari 2020 + naam deelnemer(s)”
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
  De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

  Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

  Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend. 

  Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

  In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank en versnapering tussendoor, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

  Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

  Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

 • Meer info

  Bij Kristin Bordon – kristinbordon [at] hotmail.com

 • Biografie

  Jannes Kalkhuis

  Ik ben geboren in Groningen, geroepen naar Vlaanderen en nu voorganger van de VEG Paulus te Genk.

  Ik heb 25 jaar een bediening gehad bij de BEZ, zit in het bestuur van OMF en Vianova. Ik ga al verschillende jaren regelmatig in groep op retraite. Ik heb een grote passie voor Jezus. Ik ben gelukkig getrouwd met Mathilde, heb 4 dochters (waarvan 3 getrouwd) en 4 kleinkinderen.

  Corneel Crezée:

  Al sinds ik christen ben is gebed voor mij een belangrijk thema geweest. Direct bij mijn bekering gaf God me een gebedsvriend met wie ik wekelijks op de knieën mocht gaan. De wekelijkse gebedsavonden (nachten) in mijn periode in Operatie Mobilisatie gaven zoveel gebedsverhoringen dat dit me steeds heeft achtervolgd. Verenigd bidden met broers en zussen (van over de hele wereld) werkt.

  Daarom heb ik een groot verlangen dat we gaan geloven in de grote mogelijkheden die er zijn wanneer we samen volhardend leren bidden. Niet langer afhankelijk zullen zijn van het gebed voor België uit andere landen, maar zelf tot actie komen. God heeft ons gebed als een geestelijk wapen gegeven, laten we  ook leren hier gebruik van te maken. Het heeft mijn hele hart om me hiervoor in te zetten.

  Kristin Bordon-Leroy

  Ik ben gelukkig gehuwd met Peter, moeder van 4 kinderen en oma van drie schatjes. Bidden is voor mij in contact komen met mijn Schepper, mijn Heer, mijn Redder. Dat is zo fundamenteel in het leven als christen. Ik heb onder andere daarom samen met een team mijn schouders gezet onder het opstarten van Christelijke Herbronning Connect.