(2019) Gebedsweekend

Inschrijvingen open

 

Gebedsweekend 2019 

Wil je de zomer met je Hemelse Vader inzetten? Kom dan naar het gebedsweekend van vrijdag 5 tot zondag 7 juli 2019. Het maakt niet uit of je nog maar in het begin staat van het leren bidden af dat je reeds veel bidt.

Corneel Crezée en Leslie Message, die beiden bidders zijn, zullen ons begeleiden.

Dit weekend wordt ingericht door indekerk.

 • Programma

  Thema: Groeien in gebed – gebed en gebedsvragen

  Heb je vragen over gebed, waar je al zo lang het antwoord op zoekt? Leslie en Corneel zullen zich voorbereiden om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden op het weekend. Mail ze reeds op voorhand. Je mag alle vragen stellen! Dat wordt ongetwijfeld boeiend!

  Wil je graag gebed voor iets? Leslie, Corneel en Kristin willen graag met je bidden.

  Er zal uiteraard veel gelegenheid zijn om alleen en samen te bidden op allerlei manieren.

  Verder is er ook een gebedswandeling, enz.

 • Voor wie?

  Voor allen die (beter) willen leren bidden en/of die graag in de vakantie meer tijd willen nemen met hun Hemelse Vader.

 • Begeleiders

  Corneel Crezée en Leslie Message

 • Wanneer en waar

  Dit gebedsweekend vindt plaats van vrijdagavond 5 juli (aankomst tussen 16 en 18 uur) tot zondag 7 juli 2019 (ca.15.30 uur) in Christelijke Herbronning Connect (bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen).

  Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 Wortegem-Petegem

  Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

 • Kostprijs en betaling

  € 150 per persoon

  € 35 extra voor single studio

  € 105 zonder overnachting (wel 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

  Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “gebedsweekend juli 2019 + naam deelnemer(s)”
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
  De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

  Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

  Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend. 

  Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

  In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

  Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

  Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

 • Meer info

  Bij Kristin Bordon – kristinbordon [at] hotmail.com

 • Biografie

  Corneel deed voor een lange periode gemeentestichtend werk bij de B.E.Z.  Als laatste was dit in Hoogstraten waar hij zijn verantwoordelijkheden vorig jaar heeft overgedragen. Momenteel ligt zijn bediening meer op het vlak van gebed, pastoraat en evangelisatie. Rond gebed werkt hij mee aan Kniel, een initiatief wat gebedsondersteuning en toerusting wil geven in Vlaanderen. Hij is gehuwd met Lia en vader van 4 kinderen.

  Leslie is afkomstig uit Engeland en is gehuwd met Elizabeth. Ze zijn gezegend met vier dochters en 17 kleinkinderen en wonen in Mechelen. Ze waren veel jaren werkzaam bij de Belgische Evangelische Zending voor evangelisatie en gemeentestichting. Al is Leslie met wettelijk pensioen, toch blijft hij actief  in prediking en bijbelstudies geven. In zijn vrije tijd is hij ‘hobbykok’.

  Kristin is afkomstig uit Vlaanderen en is gehuwd met Peter Bordon. Ze hebben 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Ze wonen in Christelijke Herbronning Connect, waar ze deel uitmaken van het team. Kristin is aalmoezenier in de gevangenis. In haar vrije tijd leest ze erg graag. Kristin verlangt nog meer naar groei in haar relatie met de Heer en wil hierin samen met anderen op weg gaan.