(2019) Gebedsdagen

Inschrijvingen gesloten

 

Gebedsdagen 2019 tijdens de internationale week van gebed in januari.

Bidden, gewoon doen! Dat is het thema van de gebedsdagen tijdens de internationale week van gebed in januari. Een unieke kans om het nieuwe jaar met de Heer in te zetten!

Van harte welkom om van woensdag 16 tot zaterdag 19 januari 2019 met anderen Gods aangezicht te zoeken. Op allerlei manieren zal je gebedsleven verrijkt worden.

Corneel Crezée en Guy Cauwels, die beiden veel tijd in gebed doorbrengen, zullen ons hierin begeleiden.

 • Programma

  Thema: Bidden, gewoon doen !

  Details programma volgen later.

 • Voor wie?

  Voor allen die aan de voeten van de Heer willen zitten en hun gebedsleven willen verrijken.

  Het maakt niet uit of je nog maar in het begin staat van het leren bidden af dat je reeds veel bidt.

 • Wanneer en waar

  Deze gebedsdagen vinden plaats van woensdagavond 16 om 18 uur tot zaterdagmiddag 19 januari 2019 om 15 uur in Christelijke Herbronning Connect (bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen).

  Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

  Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

 • Kostprijs en betaling

  € 185 per persoon voor 4 dagen (er wordt aangeraden om alle gebedsdagen mee te maken –  indien je geen 4 dagen kan komen, dan wordt een aangepaste prijs doorgegeven)
  € 45 extra voor single studio
  € 130 zonder overnachting (wel 9 maaltijden, drank en versnapering tussendoor, conferentiekosten, materialen, enz.)

  Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “gebedsdagen januari 2019 + naam deelnemer(s)”
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
  De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

  Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

  Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend. 

  Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

  In de prijs is inbegrepen: 9 maaltijden, drank en versnapering tussendoor, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

  Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

  Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

 • Meer info

  Bij Kristin Bordon – kristinbordon [at] hotmail.com

 • Biografie

  Guy kwam in 1983 spectaculair tot bekering. Hij is de man van Monique, vader van Kevin en Rebecca en 4 keer grootvader.

  Hij is zeer actief met gebed bezig.: hij heeft een gebedsbediening bij de Belgisch Evangelische Zending, is coördinator van het Gebedsplatform van de EAV en samen met Corneel betrokken bij de opstartende Evangelische gebedsbeweging Kniel. Hij is ook mentor bij Cleansing Stream en oudste in de Evangelische Kerk van Aalst. Zijn onderwijs over gebed is 80% praktijk en 20% hoogstnoodzakelijke theorie. Bidden moet je gewoon doen.

  Corneel deed voor een lange periode gemeente stichtend werk bij de B.E.Z.  Als laatste was dit in Hoogstraten waar hij zijn verantwoordelijkheden vorig jaar heeft overgedragen.

  Momenteel ligt zijn bediening meer op het vlak van gebed, pastoraat en evangelisatie. Rond gebed werkt hij mee aan Kniel, een initiatief wat gebedsondersteuning en toerusting wil geven in Vlaanderen.

  Hij is gehuwd met Lia en vader van 4 kinderen.