(2020) Gebedsdagen

Inschrijven

 

Gebedsdagen 2020 tijdens de internationale week van gebed in januari.

Wil je het jaar starten door extra tijd te nemen met je Hemelse Vader?

Na verschillende gezegende gebedsdagen worden er tijdens de internationale week van gebed opnieuw gebedsdagen georganiseerd.

Deze dagen worden ingericht door indekerk.

 • Programma

  Wordt later bekendgemaakt

 • Voor wie?

  Voor allen die tijdens de internationale week van gebed het jaar willen starten met extra tijd om Gods aangezicht te zoeken.

 • Wanneer en waar

  Deze gebedsdagen vinden plaats van donderdagavond 16 januari om 18 uur tot zaterdag 18 januari 2020 om 15 uur in Christelijke Herbronning Connect (bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen).

  Aankomst tussen 16 en 18 uur met koffie

  Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

  Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

 • Kostprijs en betaling

  € 150 per persoon

  € 35 extra voor single studio (indien beschikbaar)

  € 105 zonder overnachting (wel 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

  Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “gebedsdagen januari 2020 + naam deelnemer(s)”
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
  De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

  Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

  Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend. 

  Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

  In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank en versnapering tussendoor, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

  Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

  Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

 • Meer info

  Bij Kristin Bordon – kristinbordon [at] hotmail.com

 • Biografie

  Corneel Crezée deed voor een lange periode gemeentestichtend werk bij de Belgische Evangelische Zending. Als laatste was dit in Hoogstraten waar hij zijn verantwoordelijkheden in 2018 heeft overgedragen. Momenteel ligt zijn bediening meer op het vlak van gebed, pastoraat en evangelisatie. Rond gebed werkt hij mee aan Kniel, een initiatief wat gebedsondersteuning en toerusting wil geven in Vlaanderen. Hij is gehuwd met Lia en vader van 4 kinderen.

  Kristin Bordon is afkomstig uit Vlaanderen en is gehuwd met Peter Bordon. Ze hebben 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Ze wonen in Christelijke Herbronning Connect, waar ze deel uitmaken van het team. Kristin is aalmoezenier in de gevangenis. In haar vrije tijd leest ze erg graag. Kristin verlangt nog meer naar groei in haar relatie met de Heer en wil hierin samen met anderen op weg gaan.

  Zowel Leslie als Kristin hebben een hart voor gebed en hebben reeds gebedsweekends en gebedsactiviteiten geleid.