(2021) Aanbiddingsweekend

Inschrijvingen open

Waar we ons verdiepen in gebed en aanbidding en als broers en zussen samen willen genieten van Gods aanwezigheid.

Dit weekend wordt ingericht door indekerk.

• Programma

Na de online gebedssnapshots met geestelijke groei en gebed kwam er een verlangen om met elkaar een weekend te houden rond aanbidding.

Live muzikanten begeleiden de aanbiddingssessies en afwisselend bekijken we aan de hand van Q&A’s, gezamenlijke stille tijd en praktische tips samen thema’s als ‘Heer leer ons bidden!’, ‘Verlangen naar Gods aanwezigheid’, ‘Geloof als een mosterdzaad’, ‘In de rust van God zijn’, …

Voor ieder die wat dieper met God wil gaan.

Gezinnen met kinderen zeker welkom.

26-28 november 2021

Locatie: Christelijke Herbronning Connect (Wortegem-Petegem, bij Oudenaarde).
    Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Aankomst vrijdag tussen 16u00 en 18u00.
    Start programma om 19u30

Het weekend eindigt op zondagmiddag

Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

• Sprekers

Corneel Crezee
    Thomas Zeuwts & Nele Schelstraete
    Tirza van den Berk
    Tabitha Bauwens

• Kostprijs en betaling

€ 155 per persoon. Je overnacht met 1 tot 2 andere deelnemers in een ruime studio van ca. 55 m² (met slaapgelegenheid beneden en op de mezzanine)

€ 35 extra voor single kamer

€ 110 zonder overnachting (wel 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

Maak bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie over op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van INDEKERK met vermelding van : “aanbiddingsweekend nov 2021 + naam deelnemer(s)”
    De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
    De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

Indien je je deelname annuleert, wordt het voorschot steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend.

Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnaperingen, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 53)

• Meer info

Inhoudelijk: bij Tabitha Bauwens – tabitha_bauwens@yahoo.com