(2021) Aanbiddingsweekend

Inschrijvingen open

Indekerk bouwt verder aan een praktisch-georiënteerd aanbod van weekends.

KNIEL (gebedsbeweging van VEG, ECV en VIANOVA) organiseert voor de eerste keer een aanbiddingsweekend voor jonge mensen.

• Programma

Onderwijs over aanbidding en de praktijk van aanbidding

Meer info volgt later.

Voor wie (meer) wil weten wat de Bijbel onderwijst over aanbidding.

Voor wie aanbidding in de praktijk wil zetten gedurende een weekend.

26-28 november 2021

Locatie: Christelijke Herbronning Connect (Wortegem-Petegem, bij Oudenaarde).
    Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Aankomst vrijdag tussen 16u00 en 18u00.
    Start programma om 19u30

Het weekend eindigt op zondagmiddag

Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

• Sprekers

Nog niet bekend

• Kostprijs en betaling

€ 155 per persoon. Je overnacht met 1 tot 2 andere deelnemers in een ruime studio van ca. 55 m² (met slaapgelegenheid beneden en op de mezzanine)

€ 35 extra voor single kamer

€ 110 zonder overnachting

Maak bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie over op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van INDEKERK met vermelding van : “aanbiddingsweekend nov 2021 + naam deelnemer(s)”
    De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
    De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend.

Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

In de prijs is inbegrepen: drank gedurende het hele weekend (bouillon, fruitsap, thee), verblijfs- en conferentiekosten.

Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

• Meer info

Voor inhoudelijke vragen kan je contact nemen met: corneel.crezee@gmail.com