(2022) Weekend over opvoeding

Inschrijvingen open

 
 

Indekerk bouwt verder aan een praktisch-georiënteerd aanbod van weekends en dagen. We bieden nu ook voor de eerste keer een weekend over opvoeding aan van 22 tot 24 april 2022.

 • Programma

  Kinderen ontvangen uit de hand van God is een grote zegen. Toch worstelen we allemaal met tal van vragen bij de opvoeding van onze kinderen.

  Hoe stellen we duidelijke grenzen? Hoe bouwen aan een ‘thuis’ waar onze kinderen mogen ontwikkelen en openbloeien? Hoe voed ik de kinderen op, niet naar mijn eigen beeld en verwachtingen, maar naar het beeld dat God heeft? Hoe ga ik om met eigen beperkingen, frustraties en angsten?

  Vanuit hun eigen ervaring, vanuit hun eigen falen en fouten, vanuit de genade die God geeft willen Kurt en Fokkeline graag met jullie nadenken over opvoeding algemeen en ook over geloofsopvoeding: hoe doe je dat?

  Dit weekend willen we van harte aanbevelen!

 • Voor wie?

  Voor wie (meer) wil weten hoe je de prachtige (maar ook dikwijls uitdagende) taak van opvoeding van kinderen aanpakt. Naast studies zullen ook heel wat praktische handvaten aangereikt worden. Er zal ook veel mogelijkheid zijn tot uitwisseling en vraagstelling.

  Dit weekend is zowel geschikt voor wie jonge kinderen heeft als ook voor wie pubers of jongvolwassenen heeft.

 • Gastspreker

  Kurt en Fokkeline Maeyens

 • Wanneer en waar

  22-24 april 2022

  Locatie: Christelijke Herbronning Connect (Wortegem-Petegem, bij Oudenaarde). Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

  Aankomst vrijdag tussen 16u00 en 18u00
  Avondmaaltijd om 18u00
  Start programma om 19u30

  Het weekend eindigt op zondag rond ±13u30

  Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

 • Kostprijs en betaling

  € 155 per persoon met overnachting

  € 35 extra voor single studio

  € 110 per persoon zonder overnachting 

  Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “weekend over opvoeding 2022 + naam deelnemer(s)”
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
  De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

  Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

  Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend. 

  Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

  In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

  Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

  Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

 • Meer info

  Voor inhoudelijke vragen kan je contact nemen met Kurt Maeyens: kurt.maeyens[at]vianova.be

  Voor praktische vragen kan je contact nemen met : info[at]chconnect.be of 0497 – 67 99 99

 • Biografie

  Wij zijn Kurt en Fokkeline Maeyens en samen hebben we 4 kinderen en (bijna) twee kleinkinderen.

  Kurt is sinds mei 2015 aangesteld als Vlaams directeur van de BEZ en vanaf 2019 verantwoordelijke voor HR en ‘People care’ binnen het directieteam van VIANOVA.

  Fokkeline heeft het gebedsnetwerk ‘Moeders in gebed’ opgezet en werkt momenteel binnen het kader van het CPC als pastoraal counselor.

  We zijn God dankbaar voor het voorrecht om in Gods wijngaard te mogen werken. We zien verlangend uit naar wat God  in België zal bewerken.