(2021) Huwelijksweekend

Inschrijvingen open

 
 

Bethesda is gevraagd om een ‘Waardeer je relatie-weekend’ te verzorgen met als thema: Je weet niet half hoe mooi je relatie is.

Relaties zijn niet bedoeld om vast te lopen, verbroken te worden of te verzuren. Ze zijn bedoeld om te groeien, mooier te worden en inspirerend te werken.

Dit weekend wordt ingericht door indekerk en zal plaatsvinden van 15 tot 17 oktober 2021.

 • Programma

  Gedurende het weekend zal Gerrit Houtman inspirerende inleidingen verzorgen, waarna elk echtpaar de opdrachten als koppel kan verwerken.

  Thema’s:

  • Wees dankbaar voor al het mooie dat jullie ontdekt en ervaren hebben

  • Ken de sterke kanten van jullie persoonlijk en van jullie relatie

  • Wat zijn jullie dromen? Wat inspireert jullie als je naar de toekomst kijkt?

  • Maak samen plannen voor de toekomst

  PERSOONLIJK – STERK – DISCREET – HOOPVOL

 • Voor wie?

  Het ‘Waardeer je relatie-weekend’ is bedoeld voor koppels die niet langer willen kijken naar wat er misgaat, maar naar wat er aan waarde en schoonheid in hun relatie verborgen ligt. Samen willen ontdekken hoe mooi ze zijn en welke krachten er nog kunnen worden aangesproken. En samen zien welke unieke bijdrage ze aan deze wereld te bieden hebben.

 • Gastspreker

  Gerrit Houtman

 • Wanneer en waar

  Dit huwelijksweekend zal plaatsvinden van 15 tot 17 oktober 2021.

  Het start op vrijdagavond om 18 uur en duurt tot zondag om 15.30 uur in Christelijke Herbronning Connect (bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen).

  Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 Wortegem-Petegem

  Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

 • Kostprijs en betaling

  € 155 per persoon

  € 35 extra voor single studio

  € 110 zonder overnachting (wel 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

  Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “huwelijksweekend 2021+ naam deelnemer(s)”
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
  De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

  Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

  Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend. 

  Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

  In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

  Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

  Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

 • Meer info

  Inhoudelijk: bij Gerrit Houtman – admin[at]bethesda.be

  Praktisch: bij Kristin Bordon – kristinbordon[at]hotmail.com

 • Biografie

  Gerrit Houtman is relatie- en gezinstherapeut, lid van de BVRGS en verantwoordelijke voor het christelijk hulpverleningscentrum Bethesda in Genk (met afdelingen in Antwerpen en Gent). Naast zijn werk in Bethesda is hij supervisor, docent en verantwoordelijke pastor in zijn thuisgemeente te Meeuwen. Gerrit is gehuwd met Ann en vader van drie dochters en vier kleinkinderen.