indekerk

Startpagina Indekerk

Bijbel+

9789089121257-bijbelDeze week brengt het Vlaams Bijbelgenootschap (VBG) Bijbel+ uit: een laaggeprijsde Bijbel in Gewone Taal samen met een ‘startersgids’ in één kaft gebonden.

Bijbel+ bevat de Bijbel in Gewone Taal, de meest duidelijke en toegankelijke Nederlandse bijbelvertaling. Achterin zit een startersgids. Die bevat onder meer informatie over hoe de Bijbel ontstaan is, belangrijke personen en verhalen, en wat de Bijbel zegt over thema’s als liefde, angst en vriendschap. Ook staat er een leesrooster in voor 21 dagen om zelf in de Bijbel te lezen. Wie dat rooster volgt, krijgt een aantal markante bijbelverhalen onder ogen.

Bijbel+ is bedoeld voor beginnende bijbellezers zoals jongeren in gezinnen en kerken, maar is ook geschikt als schoolbijbel. Bijbel+ is voor € 16,95 verkrijgbaar in de (online) boekhandel en bij uitgeverij Royal Jongbloed.