VEG-Leidersconferentie 2018

De audio van de lezingen van Henk Binnendijk kunnen hier beluisterd worden.

 

Inschrijvingen gesloten

Gelieve u ten laatste tegen 15 december 2017 op te geven in verband met het tijdig vastleggen van het aantal kamers in het vakantiecentrum.

Ieder jaar organiseert de VEG een driedaagse conferentie. Er is ruimte voor bemoediging & inspiratie, uitwisseling & ontspannen ontmoetingen, luisteren & opvangen, aanbidding & studie en vernieuwing in visie.

 

Thema: Metamorfose. Door liefde veranderd 


Spreker: Henk Binnendijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Programma

  ∗ inspirerende studies ∗ gespreksgroepen om samen door te praten ∗ ontspannende momenten om de onderlinge banden te versterken ∗ aanbidding en gebed voor elkaar ∗ genieten van Gods schepping

  Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving de verdere nodige informatie (details van het programma, enz).

  Er is tijdens de samenkomsten een kinderprogramma door enkele kinderwerkers.

 • Voor wie?

  Voor voorgangers, oudsten, zendelingen en verantwoordelijken die leiding geven aan anderen, zoals verantwoordelijken voor jongerenwerk, zondagsschool en pastoraat. Het gaat in de eerste plaats om werkers van de VEG/BEZ/ECV en/of ander christelijk werk met hun partner.

 • Wanneer en waar

  Datum: Van donderdag 15 februari 2018 vanaf 19 uur tot zaterdag 17 februari 2018 om 15.30 uur.

  Plaats: Vakantiecentrum Floreal in La Roche-en-Ardenne (Avenue de Villez 6; 6980 La Roche-en-Ardenne)

   

  Zie https://www.florealgroup.be/nl/page/la-roche.html

   

 • Kostprijs
  • Prijzen singles: 165, 200 of 225 euro
  • Prijzen echtparen: 255, 290 of 325 euro

  U kan uw keuze aanvinken op uw inschrijvingsformulier bij de extra gegevens.

  We vragen de ouders om te geven wat ze kunnen voor het verblijf van hun kinderen. Vanaf de derde verjaardag kost het verblijf per kind € 77. Wie geen kinderen heeft, kan een gift geven om de jonge gezinnen de kans te geven aanwezig te zijn.

  Gelieve u ten laatste tegen 15 december 2017 op te geven in verband met het tijdig vastleggen van het aantal kamers in het vakantiecentrum.

 • Verantwoordelijken

  Wout & Teuni Van Wijngaarden, Peter & Kristin Bordon, Walter & Anita Beyens

 • Biografie Henk Binnendijk

  Henk Binnendijk is een geliefde spreker en veel gelezen auteur. Hij werkte jarenlang voor de EO, onder andere als boegbeeld van de EO-jongerendagen. Nu hij met pensioen is en de leeftijd van 84 jaar heeft bereikt, is hij nog steeds actief en is zijn leven een voorbeeld van toewijding aan Gods zaak. Zojuist is zijn laatste boek verschenen: “Het meesterwerk van God”. Met dat boek sluit Henk zijn schrijversloopbaan af. Wij zijn dan ook dankbaar dat hij wel nog spreekt en bij ons zal zijn op de Leidersconferentie.

 • Impressie leidersconferentie 2015