VEG-Leidersconferentie 2019

De audio van de lezingen van Henk Binnendijk (LC 2018) kunnen hier beluisterd worden.

Inschrijvingen open

Gelieve u ten laatste tegen 15 december 2018 op te geven in verband met het tijdig vastleggen van het aantal kamers in het vakantiecentrum.

Ieder jaar organiseert de VEG een driedaagse conferentie voor voorgangers, oudsten, zendelingen en verantwoordelijken die leiding geven aan anderen, zoals verantwoordelijken voor jongerenwerk, zondagsschool en pastoraat. Het gaat in de eerste plaats om werkers van de VEG/BEZ/ECV en/of ander christelijk werk. Er is ruimte voor bemoediging & inspiratie, uitwisseling & ontspannen ontmoetingen, luisteren & opvangen, aanbidding & studie en vernieuwing in visie.

Thema: Hoed mijn schapen

Spreker: Ron van der Spoel

• Programma

∗ inspirerende studies ∗ gespreksgroepen om samen door te praten ∗ ontspannende momenten om de onderlinge banden te versterken ∗ aanbidding en gebed voor elkaar ∗ genieten van Gods schepping

Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving de verdere nodige informatie (details van het programma, enz).

Voor voorgangers, oudsten, zendelingen en verantwoordelijken die leiding geven aan anderen, zoals verantwoordelijken voor jongerenwerk, zondagsschool en pastoraat. Het gaat in de eerste plaats om werkers van de VEG/BEZ/ECV en/of ander christelijk werk met hun partner.

Datum: Van donderdag 7 maart 2019 vanaf 19 uur tot zaterdag 9 maart 2019 om 15.30 uur.

Plaats: Vakantiecentrum Floreal Blankenberge, Koning Albertstraat, 59 te 8370 Blankenberge

Zie http://www.florealgroup.be/nl/page/blankenberge.html

• Kostprijs
    • Prijzen singles: 185, 215 of 255 euro
    • Prijzen echtparen: 270, 305 of 345 euro

U kan uw keuze aanvinken op uw inschrijvingsformulier bij de extra gegevens.

• Verantwoordelijken

Wout & Teuni Van Wijngaarden, Peter & Kristin Bordon, Walter & Anita Beyens

• Biografie Ron van der Spoel

Ds Ron van der Spoel (50) is predikant, getrouwd en vader van drie volwassen dochters. Na drie gemeenten gediend te hebben is hij de laatste jaren op drie manieren werkzaam in het Koninkrijk:

1. Hij is directeur van de Jethro Foundation, een internationale organisatie die pastors opleidt in Afrika en Azië, die door armoede of geloofsvervolging niet naar een theologische opleiding kunnen. Via conferenties ontvangen ze geestelijk onderwijs en praktische vaardigheden om hun gemeenten te dienen. O.a. Open Doors maakt gebruik van deze trainingen.

2. Hij is gebedspionier namens een missionaire organisatie in Nederland, de IZB, waarbij hij kerken helpt om op nieuwe manieren biddend in hun omgeving aanwezig te zijn door het opzetten van plaatselijke gebedsposten.

3. Vanaf 1 november 2018 zal hij mede-verantwoordelijk zijn voor het uitbouwen van het werk van Open Doors in de kerken in België. Daartoe spreekt hij in kerken, bemoedigt hij kerkleiders en mag hij de lessen van de vervolgde kerk doorgeven aan de kerken in België.

Ron houdt van mountainbiken en lange wandelingen in de natuur maken.

• Impressie leidersconferentie 2015