VEG-Leidersconferentie 2018

Inschrijvingen gesloten

Gelieve u ten laatste tegen … op te geven in verband met het tijdig vastleggen van het aantal kamers in het vakantiecentrum.

Ieder jaar organiseert de VEG een driedaagse conferentie. Er is ruimte voor bemoediging & inspiratie, uitwisseling & ontspannen ontmoetingen, luisteren & opvangen, aanbidding & studie en vernieuwing in visie.

 

Thema: ... 


Spreker: …

 • Programma

  ∗ inspirerende studies ∗ gespreksgroepen om samen door te praten ∗ ontspannende momenten om de onderlinge banden te versterken ∗ aanbidding en gebed voor elkaar ∗ genieten van Gods schepping

  Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving de verdere nodige informatie (details van het programma, enz).

  Er is tijdens de samenkomsten een kinderprogramma door enkele kinderwerkers.

 • Voor wie?

  Voor voorgangers, oudsten, zendelingen en verantwoordelijken die leiding geven aan anderen, zoals verantwoordelijken voor jongerenwerk, zondagsschool en pastoraat. Het gaat in de eerste plaats om werkers van de VEG/BEZ/ECV en/of ander christelijk werk

 • Wanneer en waar

  Datum: Van donderdag 15 februari 2018 vanaf 19 uur tot zaterdag 17 februari 2018 om 15.30 uur.

  Plaats: Vakantiecentrum Floreal Blankenberge, Koning Albertstraat 59 te 8370 Blankenberge.

  Zie http://www.florealgroup.be/nl/page/blankenberge.html

 • Kostprijs
  • Prijzen singles: 160, 190 of 230 euro
  • Prijzen echtparen: 245, 270 of 310 euro

  U kan uw keuze aanvinken op uw inschrijvingsformulier bij de extra gegevens.

  We vragen de ouders om te geven wat ze kunnen voor het verblijf van hun kinderen. Vanaf de derde verjaardag kost het verblijf per kind € 77. Wie geen kinderen heeft, kan een gift geven om de jonge gezinnen de kans te geven aanwezig te zijn.

  Gelieve u ten laatste tegen … op te geven in verband met het tijdig vastleggen van het aantal kamers in het vakantiecentrum.

 • Verantwoordelijken

  Wout & Teuni Van Wijngaarden, Peter & Kristin Bordon

 • Biografie Prof. Jakobus Kok

  20160313_153524_resizedProf. Jacobus (Kobus) Kok is hoofd van het departement van Nieuw Testament Studies aan de ETF te Leuven. Hij promoveerde twee keer in theologie en religieuze studies op de universiteit van Pretoria in Zuid-Afrika.

  Van 2003-2009 was hij voltijds voorganger in Zuid-Afrika en van 2009-2015 professor Nieuw Testament op de universiteit van Pretoria. Hij heeft verschillende boeken geschreven en specialiseert zich in onderzoek naar sociale identiteit in het Nieuwe Testament.

 • Impressie leidersconferentie 2015