Dag van gebed en verootmoediging 2017

Inschrijven

Elk jaar organiseren de VEG en de BEZ een ontmoetingsdag rond het thema van ‘verootmoediging’. Deze dag nodigt leiders en geïnteresseerden uit de VEG, ECV en BEZ uit om mee te stappen in thema’s als verootmoediging, lofprijzing, gebed,…kortom, thema’s die onze afhankelijkheid van God bekrachtigen. Zo willen we samen het nieuwe jaar beginnen met God.

Adri van den Berk, verantwoordelijke

Daniël 9

Van harte uitgenodigd op onze achtste jaarlijkse ‘Dag van Verootmoediging’ (georganiseerd door VEG/BEZ).  Wout van Wijngaarden zal een inleiding geven uit het boek Daniël.  De muziek zal o.a. worden verzorgd door Eric Tagg (een Amerikaanse muzikant, afkomstig uit een VEG kerk in Dallas, Texas, die België wil dienen met muziek en lofprijs).

Verder zal er, zoals in voorgaande jaren, voldoende tijd genomen worden voor lofprijzing, dankzegging, gebed en voorbede voor Vlaanderen, maar vooral ook uitwisseling van persoonlijke gebedspunten. Daarna is iedereen uitgenodigd voor een drankje en een hapje bij de receptie van Breeze.

Wanneer: Zaterdag 28 januari 2017 van 12-16.30 uur

Locatie: BEZ-gemeente (gebouw vroegere St. Jozefskerk), Seringenlaan 7, 9470 Denderleeuw (Hemelrijk)

Programma: Bijbelse overdenking/Samenzang/ Verootmoediging/Lofprijzing/Gebed/Getuigenissen/Ontmoeting/ enz.

Voor inlichtingen: Adri van den Berk