Toespraken en Materialen

Lees onze disclaimer over de aangeboden media op indekerk.

Gods droom in Genesis 1-2

Raymond R. Hausoul, 01/01/2017
Onderdeel van de lezingen: Alles nieuw ([Audio] Preek)

Trefwoorden:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Download

About Raymond R. Hausoul: Raymond R. Hausoul, Th.M., werkte korte tijd als bouwkundig ingenieur en studeerde vanaf 2003 theologie aan de Evangelisch Theologische Faculteit (Leuven). Sinds 2006 werkt hij voor de Evangelische Christengemeenten Vlaanderen en is hij bedienaar van de eredienst in de Evangelische Kerk De Hoeksteen te Ieper. Zijn bediening spreidt zich echter uit over heel Vlaanderen en bestaat voornamelijk uit het geven van onderwijs door prediking, studies en artikelen in binnen- en buitenland. Hij doceert de vakken Oude Testament en Systematische Theologie aan de Evangelische Toerustingsschool Vlaanderen en aan Bijbelschool C7. Raymond is gehuwd met Belinda en zij genieten van hun twee kinderen, Adriël and Ilja.
Ontwikkeld door Sermon Browser