Indekerk Blog

Bestemd voor Overwinning

Gepost door:

Bestemd voor Overwinning

bestemd voor overwinningdoor Raymond R. Hausoul -

Joseph Prince is de hoofdvoorganger van de megakerk New Creation Church in Singapore en voor velen geen onbekende. In zijn geweldige boek, Bestemd voor Overwinning, bemoedigt hij christenen om puur vanuit Gods genade te leven en niet vanuit eigen werken en wetten. Immers: waar genade vooraan staat, is vrijheid; waar de wet vooraan staat, is gebondenheid. 

Elk mens denkt weleens dat hij Gods gunst op eigen kracht moet ...

Lees meer →

SportQuest Connect

Gepost door:

SportQuest Connect

Onze missie als SportQuest is ons geloof in Jezus Christus met niet-gelovige jongeren te delen door middel van sport. We kunnen dit echter onmogelijk doen zonder de gemeenten. Daarom hebben we een diep verlangen om de gemeenten te bemoedigen, te dienen, te bekwamen en te ondersteunen in hun opdracht om jongeren te bereiken met het evangelie. We willen u hartelijk uitnodigen voor SportQuest Connect.

Op zaterdag 24 januari komen we samen in de evangelische kerk Aalst/Denderleeuw tussen 11:30 en 15:00 om ...

Lees meer →

Ik zal leven

Gepost door:

Ik zal leven

ik zal levendoor Jacques Rommel – Van uitgeverij Gideon verwachten we christelijke boeken, maar blijkbaar bevestigen de uitzonderingen de regel. Het boek dat ons toegestuurd werd, is niet specifiek ‘gelovig’ van karakter. ‘Ik zal leven’ is het getuigenis van hoe Henry Orenstein als Poolse Jood de holocaust overleefde. Het boek verscheen reeds in 1987 in de VS, maar werd nu pas vertaald naar het Nederlands.

Het gezin Orenstein leefde voor de tweede wereldoorlog in ...

Lees meer →

Inleiding op de boeken van het Oude Testament (deel 1)

Gepost door:

Inleiding op de boeken van het Oude Testament (deel 1)

9200000035375708 door Jacques Rommel -

Wat een genoegen om een boek te mogen reviewen dat geschreven is door één van onze ECV werkers. Tegelijk iets wat je doet met de nodige schroom, want zo iemand wil je niet voor het hoofd stoten!

Maarten Hertoghs studeerde theologie aan de ETF in Leuven, is godsdienstleraar en diende de gemeente in Antwerpen. Momenteel is hij bedienaar van de eredienst in de evangelische kerk in Kuurne. Hij waagde zich ...

Lees meer →

Vacature ETF: Directeur Bedrijfsvoering

Gepost door:

Vacature ETF: Directeur Bedrijfsvoering

De ETF is op korte termijn op zoek naar een directeur bedrijfsvoering. De directeur bedrijfsvoering vormt samen met de rector en de decaan de directie van de ETF.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de huidige directeur bedrijfsvoering drs. Pim Boven op tel. +32(0)16-200895 (tijdens kantooruren) of op +32 (0)497-504318 (buiten kantooruren). Voor algemene informatie kunt u onze website raadplegen: www.etf.edu

Belangstellenden kunnen hun interesse zo spoedig mogelijk bekend maken door een bericht en ...

Lees meer →
Page 1 of 31 12345...»