Publicaties R. Hausoul

Op deze pagina vind je enkele publicaties van Raymond R. Hausoul. Zijn werken werden onderverdeeld in categorieën:

Bijbeluitleg | Systematiek | Kringmateriaal | Artikelen

.

Bijbeluitleg

Systematiek

Kringmateriaal

Gemeentes hebben behoeftes aan gemakkelijk toegankelijk materiaal om te gebruiken in kringen en persoonlijke studies. De onderstaande werken zijn daarom uitgelicht, omdat zij diverse anekdotes, illustraties, vragen en opdrachten bevatten. Deze dienen ter ondersteuning van de persoonlijke toerusting vanuit het onderwerp.

Artikels

Over Raymond R. Hausoul

Raymond R. Hausoul werkte korte tijd als bouwkundig ingenieur en studeerde vanaf 2003 theologie aan de Evangelisch Theologische Faculteit (Leuven). Sinds 2006 werkt hij voor de Evangelische Christengemeenten Vlaanderen en is hij bedienaar van de eredienst in de Evangelische Kerk De Hoeksteen te Ieper. Zijn bediening spreidt zich echter uit over heel Vlaanderen en bestaat voornamelijk uit het geven van onderwijs door prediking, studies en artikelen in binnen- en buitenland. Hij doceert de vakken Oude Testament en Systematische Theologie aan de Evangelische Toerustingsschool Vlaanderen en aan Bijbelschool C7. Raymond is gehuwd met Belinda en zij genieten van hun twee kinderen, Adriël and Ilja.

Lees onze disclaimer over de aangeboden media op indekerk.