Gebedsweekend ‘Spreek Heer, want uw dienaar luistert’

Inschrijvingen zomereditie 2018 staan open

Na een gezegende gebedsmidweek in januari wordt er van vrijdag 27 tot zondag 29 juli een gebedsweekend georganiseerd.

Dit weekend wordt als onderdeel van onze verdiepingsdagen georganiseerd door INDEKERK.

Gastspreker: Leslie Message

• Programma

Gedurende het weekend zal Leslie Message onderwijs geven over gebed en de groep leiden in de ontmoeting met God. Er is ook tijd voor persoonlijk gebed.

Het thema is: ‘Spreek Heer want Uw dienaar luistert’

Vrijdag 27 juli :  aankomst met koffie, thee en iets lekkers tussen 16 en 18 uur
    Sessie 1: Bidden tot de Vader – we maken ons klaar om voor de troon van God te komen. Tijd van aanbidding

Zaterdag 28 juli
    Sessie 2: Bidden door de Zoon
    Sessie 3: Bidden zoals Jezus
    Sessie 4: Wandelen in de tuin met de Vader (onder leiding van een natuurgids)
    Film over gebed met nabespreking

Zondag 29 juli
    Sessie 5: Samenkomst ‘Ieder heeft iets’
    Sessie 6: Bidden in de Geest

Voor allen die (beter) willen leren bidden en/of die graag in de vakantie meer tijd willen nemen met hun Hemelse Vader.

Gastspreker: Leslie Message

Dit gebedsweekend vindt plaats van vrijdagavond 27 juli om 18 uur tot zondag 29 juli  2018 om 16 uur in Christelijke Herbronning Connect (bij Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen).

Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

• Kostprijs en betaling

€ 150 per persoon
    € 30 extra voor single studio
    € 105 zonder overnachting (wel 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “gebedsweekend juli 2018 + naam deelnemer(s)”
    De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
    De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

Indien je je deelname annuleert, wordt de voorschotsom steeds overgeplaatst naar een volgende weekend.

Als je afzegt tussen de 10 en 3 dagen voor de start van de activiteit, wordt er 30 % van de totale kostprijs aangerekend.

Als je binnen de laatste 48 uur voor de start afzegt, is er geen teruggave van de betaalde kosten, maar wordt je voorschot wel overgeplaatst naar een volgende weekend. Alleen bij ziekte is er wel teruggave van de aangerekende kosten.

In de prijs is inbegrepen: 6 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

• Meer info

Bij Kristin Bordon – kristinbordon [at] hotmail.com

• Biografie Leslie Message en Kristin Bordon

Leslie Message is afkomstig uit Engeland en is gehuwd met Elizabeth. Ze zijn gezegend met vier dochters en 16 kleinkinderen. Zij wonen in Mechelen. Ze waren veel jaren werkzaam bij de Belgische Evangelische Zending voor evangelisatie en gemeentestichting. Al is Leslie met wettelijk pensioen, toch blijft hij actief  in prediking en bijbelstudies geven en werkt hij als aalmoezenier in de gevangenis van Antwerpen tot 01/06/2018. In zijn vrije tijd is hij ‘hobbykok’.

Kristin Bordon is afkomstig uit Vlaanderen en is gehuwd met Peter Bordon. Ze hebben 4 kinderen en 3 kleinkinderen. Ze wonen in Christelijke Herbronning Connect, waar ze deel uitmaken van het team. Kristin is betrokken in de Evangelische Kerk De Pottenbakker te Kortrijk en is ook aalmoezenier in de gevangenis. In haar vrije tijd leest ze erg graag. Kristin verlangt nog meer naar groei in haar relatie met de Heer en wil hierin samen met anderen op weg gaan.

Zowel Leslie als Kristin hebben een hart voor gebed en hebben reeds gebedsweekends en gebedsactiviteiten geleid.