Gebedsmidweek ‘Op reis met God’: het nieuwe jaar starten met gebed

Inschrijven

 

 

In het kader van de internationale gebedsweek wordt er een gebedsmidweek georganiseerd van maandag 15 januari tot vrijdag 19 januari. We maken hierbij gebruik van de Vlaamse materialen die elk jaar worden gemaakt voor deze week. Een prima gelegenheid om het nieuwe jaar te starten in verbinding met je Schepper en Heer. Je zal onderwijs ontvangen over gebed en er zal ruimte zijn om samen en alleen te bidden op verschillende manieren. Het mooiste is als je de hele midweek komt, maar als dat niet lukt kan je ook 1 of meer dagen komen.

Deze verdiepingsdagen worden georganiseerd door de Evangelische Volwassenenwerking Vlaanderen (EVW) waarvan indekerk.be het gezicht is.

Begeleider: Corneel Crezée

 

 • Programma

  Volgt later

 • Voor wie?

  Voor allen die (beter) willen leren bidden en/of die graag het jaar willen inzetten met extra gebed

 • Wanneer en waar

  Dit gebedsweekend vindt plaats van maandag 15 januari om 14 uur tot vrijdagmorgen 19 januari 2018 om 11 uur in Christelijke Herbronning Connect (Wortegem-Petegem, bij Oudenaarde).

  Adres: Oudenaardseweg 140, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

  Bekijk hier foto’s van de omgeving: http://www.chconnect.be

   

  Je kan ook 1 of meer dagen komen als je niet de hele midweek aanwezig kan zijn.

   

 • Kostprijs en betaling

   € 200 per persoon voor 4 nachten (of € 50 per persoon per nacht als u niet de hele midweek komt). Je overnacht met 1 of 2 andere deelnemers in een ruime studio van ca. 55 m². 

  € 60 extra voor single studio

  € 120 zonder overnachting (wel 11 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, conferentiekosten, materialen, enz.)

  Ik stort bij inschrijving een voorschot van € 50,- per reservatie op IBANnr. BE 22 0017 6887 7347 van EVW met vermelding van : “gebedsmidweek januari 2018 + naam deelnemer(s)”
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
  De volgorde van inschrijving wordt in acht genomen bij de toekenning van de kamers.

  In de prijs is inbegrepen: 11 maaltijden, drank tijdens de sessies, versnapering, verblijfs- en conferentiekosten, materialen, enz.

  Gelieve zelf een onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te brengen (indien nodig kunnen deze gehuurd worden: voor prijzen zie www.chconnect.be)

  Poetsen gebeurt door de deelnemers (poetsen kan door Connect gebeuren, kostprijs per studio € 50)

 • Meer info
 • Biografie Corneel Crezée

  Corneel Crezée is ruim 40 jaar christen. Hij is gehuwd en vader van 4 volwassen kinderen. Al sinds zijn bekering heeft gebed een belangrijke plaats ingenomen in zijn wandel met de Heer. Een aantal gebedsacties heeft zijn levenswandel met God richting gegeven.