Indekerk Blog

Contact:
ETF Leuven
016 200 895
Summer Colloquium @ Evangelische Theologische Faculteit, Leuven | Leuven | Vlaanderen | België

Het ETF Summer Colloquium is een jaarlijkse internationale studieweek met colleges, workshops en tijd voor ontmoeting en reflectie. Studenten van ETF Open University nemen deel, maar ook geïnteresseerden van buiten dit programma, bijvoorbeeld voorgangers of andere studenten en hoger opgeleiden zijn hartelijk welkom.

Dit jaar kunt u kiezen tussen drie inspirerende academische cursussen met een thema op het snijvlak van theologie, kerk en maatschappij:

“Engaging with Acts” door prof. dr. Christoph Stenschke (Biblisch-Theologische Akademie Bergneustadt, Duitsland)
“Integrating Theology and Spirituality” door dr. David Courey (Continental Theological Seminary, Brussel en ETF Leuven)
“Voorgaan, vieren en verkondigen” door dr. Ciska Stark (PThU Amsterdam/Groningen) en drs. Filip De Cavel (doctoraatsstudent Durham University, VK)

U ontvangt een creditbewijs als u de cursus met goed gevolg doorloopt. De studiebelasting voor de cursus is ongeveer 140 uur (5 ECTS). Ook voorafgaand aan en tijdens de week werkt u aan opdrachten. Sommige cursussen hebben een examen op het einde van de week.